CARRIÈREBEURS INCOGNITO

Locatie

Minnaertgebouw
Leuvenlaan 4
3584 CE Utrecht

Tijd

2 mei 2023
13:00 - 17:00

Bedrijven

Hier volgt een overzicht van de bedrijven die aanwezig zullen zijn op de carrierebeurs.

Hallo, (toekomstige) Data Scientists!

Welkom in de wereld van Intellerts, waar nieuwsgierigheid samensmelt met data science. Het is een genoegen om jullie bij ons te hebben.

We geloven dat iedereen een aangeboren interesse voor data heeft, en dat is een van de dingen die ons samenbrengt. We zijn trots om een actieve partner van incognito te zijn en we kijken ernaar uit jullie binnenkort te ontmoeten.

Bij Intellerts creëren en ontwikkelen we Data Science-oplossingen van begin tot eind, en helpen we onze klanten om de kracht van data te benutten met de nieuwste tools, technologieën en methodologieën. Ons uiteindelijke doel is om data te gebruiken om mensenlevens te verbeteren, door deze gemakkelijk toegankelijk te maken en data-gedreven beslissingen te faciliteren.

Ons Center of Excellence (CoE) bestaat uit een team van experts met een schat aan kennis en ervaring op verschillende aspecten van data science. We geloven in het vereenvoudigen van het complexe, zonder de dingen te oversimplificeren, en we zijn niet bang om risico's te nemen of fouten te maken. We leren van onze mislukkingen en streven er altijd naar om moedig maar bescheiden te zijn.

We delen graag onze verhalen en ervaringen, en we zouden het geweldig vinden om met je te verbinden op Linkedin, waar we regelmatig updates plaatsen over onderwerpen in ons vakgebied. Je kunt ook onze website bezoeken voor meer informatie over Intellerts, en vergeet niet om onze vacatures te bekijken - wie weet werken we binnenkort samen!

Laten we samen iets geweldigs creëren!

Tot snel!

We hadden niet als doel om een AI-dienstenbedrijf op te bouwen, maar om een omgeving te creëren waar het beste talent de grootste impact kan hebben met nieuwe technologieën.

Met meer dan 100 AI-specialisten en ML-ingenieurs in België, Duitsland en Nederland bedienen we klanten in heel Europa. Onze ambitie is om de partner van keuze te worden voor toonaangevende bedrijven die geloven in de kracht van innovatie.

ML6 waardeert haar medewerkers en streeft voortdurend naar een leuke, innovatieve en dynamische werkomgeving waar onze ML6-medewerkers kunnen werken aan opwindende en impactvolle projecten met inspirerende collega's. We begeleiden je op weg naar de carrière van je dromen door je te helpen bij het vormgeven van je unieke carrièrepad, geven je vrijheid en autonomie om nieuwe dingen te testen en bieden ongekende mogelijkheden bij een groeiend bedrijf.

We willen dat onze medewerkers blijven groeien en ondersteunen hen met trainingen, coachingkansen, mogelijkheden om industrieconferenties en technische meet-ups in heel Europa bij te wonen.

Met onze software, data en security expertise helpen we organisaties bij het bouwen van het energiesysteem van de toekomst. Help jij mee?

De energietransitie is in volle gang

De energietransitie is een fundamentele verandering van ons energiesysteem. Sinds het ontstaan van het elektriciteitsnetwerk in Nederland wekken we elektriciteit vooral op uit fossiele brandstoffen. Met de huidige energietransitie gaan we stap voor stap over naar een nieuw systeem gebaseerd op duurzame energiebronnen als zon en wind. Dat brengt de nodige vraagstukken met zich mee. Infiniot heeft een strategische focus op maatschappelijk kritische infrastructuren met in het bijzonder op energienetten.

Infiniot werkt aan maatschappelijke impact

Bij Infiniot hebben we een strategische focus op energie & duurzaamheid. Wij zetten onze consultants in bij dynamische klanten die werken aan innovatieve oplossingen binnen de energietransitie en de vitale infrastructuur. Hierin werken wij aan projecten die maatschappelijke impact maken. Binnen ons team hebben wij een gevarieerde mix van data en software professionals die een hoge technische expertise in huis hebben. De onderlinge binding van ons team en het behouden hiervan is dan ook een grote prioriteit. Binnen onze organisatie zijn de lijntjes kort, wat ervoor zorgt dat wij snel in staat zijn om te schakelen en gemakkelijk onze kennis met elkaar delen. Hierin speelt ook de vitaliteit van onze medewerkers en duurzame mobiliteit een belangrijke rol. Denk aan elektrisch rijden, reizen met het OV en de bijdrage aan kennisontwikkeling op bijvoorbeeld scholen.

Persoonlijke ontwikkeling bij Infiniot: de Energy Academy

Bij Infiniot vinden wij de persoonlijke ontwikkeling van werknemers belangrijk. Daarvoor hebben wij de Energy Academy in het leven geroepen. In de Energy Academy wordt iedere Infiniot consultant getraind voor werken in de energiemarkt en is er ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling als IT professional. Van jaar tot jaar kijken we hoe we jouw persoonlijke ambities waar kunnen maken. Projecten in de energietransitie vragen als ieder ander IT project domeinkennis. Alle kennis die jij nodig hebt als Infiniot consultant, krijg je binnen de Energy Academy mee. Wij pakken je bij de hand en maken je specialist in de energiemarkt en de transitie die we als maatschappij doormaken. Voordat jij aan een opdracht begint heb je al heel veel inzicht in de energiewaardeketen, energiehandel en elektriciteitsnetten en kom je goed beslagen ten ijs voor jouw projecten in de energiesector. Niet alleen domeinkennis is belangrijk, ook jouw persoonlijke ontwikkeling als IT consultant vinden wij belangrijk. Daarom organiseren we ook cursussen in agile werken, presentatievaardigheden, software engineering, bedrijfskunde en meer. Wil jij je ergens in ontwikkelen wat we (nog) niet in huis hebben? Geen enkel probleem. We hebben een eigen online leeromgeving en je krijgt van ons budget, tijd en ruimte om professionele trainingen te volgen. Benieuwd? Lees verder op infiniot.nl